Remove the bacon and sour cream from the refrigerator. Wash the zucchini. Cut the bacon and zucchini lengthwise into thin strips (slices). Peel the garlic and prepare the spices. Grease a baking dish with oil.
Достаньте бекон и сметану из холодильника. Кабачок помойте. Нарежьте бекон и кабачок вдоль на тонкие полоски (слайсы). Почистите чеснок и приготовьте специи. Смажьте форму для запекания маслом.
Prepare the sauce. Mix sour cream, finely chopped herbs and squeeze out the garlic in a deep bowl. Add salt, cayenne pepper and stir.
Приготовьте соус. Смешайте в глубокой миске сметану, мелко рубленную зелень и выдавите чеснок. Добавьте соль, кайенский перец и перемешайте.
Place two strips of bacon slightly on top of each other so that their width corresponds to a piece of zucchini. Top the bacon with a strip of zucchini and spread the sauce. Twist the roll.
Две полоски бекона выложите немного друг на друга так, чтобы их ширина соответствовала кусочку кабачка. Накройте бекон сверху полоской кабачка и намажьте соусом. Закрутите рулетик.
Place the rolls in a greased pan, opening side down. Spread them with the remaining mixture of sour cream and herbs. Place the pan in the oven and cook for 15 minutes at 200°C. Once the bacon is browned, remove the pan from the oven. Place the rolls on a plate. The appetizer is best served while it is hot.
Выложите рулетики в смазанную маслом форму открывающейся стороной вниз. Намажьте их оставшейся смесью из сметаны и зелени. Поставьте форму в духовку и готовьте 15 минут при 200 °C. Как только бекон подрумянится, достаньте форму из духовки. Выложите рулетики на тарелку. Закуску лучше подавать пока она горячая.
Garnish the finished dish with herbs or add garlic sauce for a brighter taste.
Украсьте готовое блюдо зеленью или добавьте чесночный соус для более яркого вкуса.