Peel the onion, celery and onion and cut into cubes. Also cut the bacon into cubes.
Очистите лук, сельдерей и лук, нарежьте кубиками. Также нарежьте кубиками бекон.
Boil the chickpeas. Cut the brisket into small pieces and place in a dry frying pan. Fry over medium heat, covered, until the fat has rendered.
Отварите нут. Нарежьте грудинку небольшими кусочками и выложите в сухую сковороду. Обжарьте на среднем огне под крышкой до вытапливания жира.
Drain the chickpeas and place the chickpeas in the pan. Sprinkle with spices and increase heat. Cook for 8-10 minutes, stirring.
Слейте с нута жидкость, переложите нут в сковороду. Посыпьте специями и увеличьте огонь. Готовьте 8-10 минут, помешивая.
Add a sprig of dill or parsley, sprinkle with herbs and serve.
Добавьте веточку укропа или петрушки, посыпьте зеленью и подавайте на стол.