Wash vegetables and herbs. Peel the onion. Prepare a pot, pan, and baking sheet lined with parchment paper. Preheat the oven.
Помойте овощи и зелень. Почистите лук. Подготовьте кастрюлю, сковороду и противень, застеленный пергаментной бумагой. Разогрейте духовку.
Cut the carrots and celery into small cubes, separate the cabbage into florets and place all the vegetables in a bowl. Add the garlic cloves in the peel. Sprinkle with two pinches of salt and pepper and lightly moisten with vegetable oil. Mix thoroughly and then arrange the vegetables evenly on the baking sheet. Place it in a preheated oven and bake for 35-40 minutes at 200 ℃.
Нарежьте небольшими кубиками морковь и сельдерей, разберите капусту на соцветия и сложите все овощи в миску. Добавьте туда дольки чеснока в шелухе. Посыпьте двумя щепотками соли и перца и слегка смочите растительным маслом. Тщательно перемешайте и затем равномерно выложите овощи на противень. Поместите его в разогретую духовку и запекайте 35–40 минут при 200 ℃.
Cut the bacon, bell pepper and onion into small cubes. Place the chopped bacon in a dry frying pan and fry for about 5 minutes, stirring constantly. When the bacon is browned, remove it from the pan to a plate.
Бекон, болгарский перец и лук нарежьте небольшими кубиками. Выложите нарезанный бекон в сухую сковороду и обжаривайте около 5 минут, постоянно помешивая. Когда бекон подрумянится, уберите его со сковороды на тарелку.
Pour 1 tbsp into the pan. oil and heat it up. Place peppers and onions in the pan. Fry the vegetables over medium heat for about 10 minutes, remembering to stir. Add sifted flour, stir and keep on fire for one minute.
Налейте в сковороду 1 ст.л. масла и разогрейте. Выложите в сковороду перец и лук. Жарьте овощи на среднем огне примерно 10 минут, не забывая помешивать. Добавьте просеянную муку, перемешайте и держите на огне одну минуту.
Place the fried vegetables in a saucepan and add ⅔ of the baked vegetables from the oven, after peeling the garlic. Set the remaining vegetables aside. Pour milk and water into the pan and place on the stove. After the soup boils, cook for another 5 minutes and turn off.
Обжаренные овощи переложите в кастрюлю и добавьте ⅔ запеченных овощей из духовки, предварительно очистив чеснок. Остатки овощей отложите в сторону. Влейте в кастрюлю молоко, воду и поставьте на плиту. После того, как суп закипит, варите еще 5 минут и отключите.
Grind the soup well with a blender. If the puree is too thick, add a little milk. Salt and add your favorite spices to the soup.
Хорошо измельчите суп блендером. Если получилось слишком густое пюре, то влейте немного молока. Посолите и добавьте любимые специи в суп.
When serving, add some fried bacon and roasted vegetables to the soup, as well as croutons. Garnish with green onions.
При подаче добавьте в суп немного жареного бекона и запеченных овощей, а также сухарики. Украсьте зеленым луком.