Wash the lard, dry it, and peel the skin if necessary. Peel the garlic.
Промойте сало, обсушите его, при необходимости почистите кожицу. Почистите чеснок.
Cut the lard into several pieces no thicker than 10 cm.
Нарежьте сало на несколько кусочков не толще 10 см.
Grind the garlic by passing it through a press. Add salt and pepper to the garlic, mix thoroughly.
Измельчите чеснок, пропустив через пресс. Добавьте к чесноку соль и перец, тщательно перемешайте.
Roll each piece of lard in the resulting mixture. Place the pieces of lard in a saucepan or jar, close and place in the refrigerator. In 5 days the lard will be ready.
В получившейся смеси обваляйте каждый кусочек сала. Поместите куски сала в кастрюлю или банку, закройте и отправьте в холодильник. Через 5 дней сало будет готово.
To make the lard easier to cut, put it in the freezer for 30 minutes and only then cut it into thin slices. Before serving, you can roll it into tubes and serve with croutons and green onions.
Чтоб сало легко нарезалось, положите его в морозилку на 30 минут и только потом режьте тонкими слайсами. Перед подачей можно скрутить его в трубочки и подавать с гренками и зеленым луком.