Leave the slices of bread in the open air an hour before cooking so that they air and dry. Also soak the grill board in water for an hour. Marinate the bacon in soy sauce for 15 minutes. Cut the cheese, onion, and tomato into slices.
Ломтики хлеба за час до приготовления оставьте на открытом воздухе, чтобы они заветрились и подсохли. Также замочите на час гриль-доску в воде. Бекон замаринуйте в соевом соусе на 15 минут. Сыр, лук, и помидор нарежьте ломтиками.
Rub the bread slices with garlic on all sides. Place cheese, tomatoes and onions on garlic-rubbed bread. Wrap tightly with bacon strips.
Кусочки хлеба натрите чесноком со всех сторон. На натертый чесноком хлеб выложите сыр, помидоры и лук. Оберните плотно полосками бекона.
Heat the grill board on the grill, turn it over, and place the rolled rolls on top for 25-30 minutes.
Гриль-доску прогрейте на решетке, переверните, и выложите сверху свернутые рулетики на 25-30 минут.
To obtain a golden color for the rolls, they can be covered with a lid.
Для получения золотистого цвета у рулетов, их можно накрыть крышкой.