Cut the bacon into thin strips. Wash the greens and chop finely.
Бекон нарежьте тонкими полосками. Зелень помойте и мелко нарежьте.
Place the pan on the stove and heat it up. Place bacon strips in pan. Fry the bacon until golden brown, about 2 minutes per side on average.
Поставьте сковороду на плиту и разогрейте. Выложите полоски бекона на сковороду. Обжаривайте бекон до появления румяной корочки в среднем по 2 минуты с каждой стороны.
Remove the bacon to a plate and add oil to the pan, then crack the eggs into it. Fry for 5 minutes. Salt and add spices to taste.
Уберите бекон на тарелку и добавьте в сковороду масло, а затем разбейте туда яйца. Жарьте 5 минут. Посолите и добавьте специи по вкусу.
Place the finished eggs on a plate. Place the cooked bacon pieces next to it. Decorate the dish with herbs.
Готовые яйца выложите на тарелку. Положите рядом готовые кусочки бекона. Украсьте блюдо зеленью.