Heat the milk to 40 degrees. Mix the yeast and flour in advance. If yeast needs to be mixed with liquid, add it to warm milk. Prepare the filling for the baguette: wash and chop the parsley, combine it with olive oil, salt and garlic, grind and leave aside. Grate the cheese in advance or mash it with a fork.
Нагрейте молоко до 40 градусов. Заранее смешайте дрожжи с мукой. Если дрожжи необходимо смешивать с жидкостью — добавьте их в теплое молоко. Приготовьте начинку для багета: помойте и измельчите зелень петрушки, соедините ее с оливковым маслом, солью и чесноком, перетрите и оставьте в стороне. Сыр заранее натрите на терке или разомните вилкой.
Knead the dough. Add salt and sugar to warm milk. Pour in vegetable oil and stir. Add flour to the mixture, then knead into a soft dough. Then cover the dough with cling film and leave it in a warm place for about 1 hour. When it has doubled in size, knead it and leave it to rise again.
Замесите тесто. В теплое молоко добавьте соль и сахар. Туда же влейте растительное масло, перемешайте. В смесь добавьте муку, после чего замесите мягкое тесто. Затем накройте тесто пищевой пленкой и оставьте его в теплом месте примерно на 1 час. Когда оно поднимется в два раза, разомните его и оставьте подниматься еще раз.
Bake a baguette. Divide the finished dough into three equal parts. Form them into bars and let them sit for 20-30 minutes. After this, use a fork to make a small indentation along the entire dough. Lubricate it with prepared herbs with oil and garlic. Brush the surface of the dough with vegetable oil and sprinkle with grated cheese. Bake the baguettes at 190 degrees until golden brown for 15-20 minutes.
Испеките багет. Готовое тесто разделите на три равные части. Из них сформируйте батончики и дайте им постоять 20-30 минут. После этого с помощью вилки сделайте небольшое углубление вдоль по всему тесту. Смажьте его подготовленной зеленью с маслом и чесноком. Поверхность теста помажьте растительным маслом и посыпьте тертым сыром. Поставьте багеты выпекаться при 190 градусах до румяного цвета на 15-20 минут.
When the baguettes with cheese have cooled, cut them into equal parts, holding the knife at an angle. Serve the dish as an appetizer.
Когда багеты с сыром остынут, разрежьте их на равные части, держа нож наискосок. Подавайте блюдо в качестве закуски.