Rinse the rice well and place it in a saucepan with boiling water. Cook over medium heat until the water is absorbed, then place a cloth under the lid and leave for another 5 minutes. For the dressing, mix rice vinegar, sugar and salt. Pour the mixture into the pan and gently stir the rice to coat. Peel the onions and carrots, wash and finely chop. Wash the cucumber and cut into strips, wash the parsley and chop finely.
Хорошо промойте рис и засыпьте его в кастрюлю с кипятком. Варите на среднем огне, пока вода не впитается, после чего положите под крышку тканевую салфетку и оставьте еще на 5 минут. Для заправки смешайте рисовый уксус, сахар и соль. Вылейте смесь в кастрюлю и аккуратно перемешайте рис, чтобы тот пропитался. Репчатый лук и морковь очистите, помойте и мелко нашинкуйте. Огурец помойте и нарежьте полосками, зелень петрушки помойте и мелко порубите.
Prepare the minced meat. Heat the oil in a frying pan, then add the onions and carrots. Fry until light golden brown. Then add the minced meat, mix well and continue to fry until the minced meat becomes crumbly.
Приготовьте фарш. В сковороде разогрейте масло, после чего выложите на нее лук и морковь. Обжаривайте до легкого золотистого оттенка. Затем добавьте фарш, хорошо перемешайте и продолжайте обжаривать, пока фарш не станет рассыпчатым.
Prepare the filling. Add tomato paste to the prepared minced meat and warm it up a little. Pour 2 tbsp. l. water, then simmer for 5 minutes. Salt to taste, add Mexican spice mixture. At the end, add the beans along with the tomato sauce and the canned peas without liquid. Mix well and leave to cool.
Подготовьте начинку. В готовый фарш добавьте томатную пасту, немного прогрейте. Налейте 2 ст. л. воды, после чего потушите 5 минут. Посолите по вкусу, добавьте мексиканскую смесь пряностей. В конце положите фасоль вместе с томатным соусом и консервированный горошек без жидкости. Хорошо перемешайте и оставьте остужаться.
Form into sushiritto. Place one sheet of nori on a bamboo mat, moisten its edge with water and attach another sheet to it. Using wet hands, spread the cooked rice without touching the glued part of the nori. Place a strip of minced meat and vegetables on the rice. Top with cottage cheese, sliced cucumber strips and herbs. Then carefully roll it into a tight roll.
Сформируйте суширитто. На бамбуковом коврике разложите один лист нори, смочите его край водой и прикрепите к нему еще один лист. Влажными руками разложите вареный рис, не задевая при этом приклеенную часть нори. На рис выложите полоску начинки из фарша и овощей. Сверху выложите творожный сыр, нарезанные полоски огурца и зелень. Затем аккуратно сверните плотный ролл.
Cut the finished sushiritto diagonally and wrap each part with a napkin to make the dish look more beautiful and make it more convenient to eat.
Готовый суширитто разрежьте наискосок и оберните каждую часть салфеткой, чтобы блюдо смотрелось красивее, а есть было удобнее.