Rinse the rice and cook with a water ratio of 1:2. Peel the red onion and carrots, rinse and cut into 3x3 mm cubes. Wash the bell pepper, remove the seeds and stem, then cut into cubes. Wash and chop the green onions. Drain the corn. To serve, rinse and dry the parsley. Prepare a wok or regular deep frying pan.
Рис промойте и сварите с соотношением воды 1:2. Красный лук и морковь очистите, промойте и нарежьте кубиками 3х3 мм. Болгарский перец помойте, удалите семена и плодоножку, затем нарежьте кубиками. Зеленый лук промойте и измельчите. С кукурузы слейте жидкость. Петрушку для подачи промойте и просушите. Приготовьте сковороду вок или обычную глубокую сковороду.
Stew the vegetables. Heat vegetable oil in a frying pan. Add carrots and red onion and fry until semi-soft, about 7 minutes. Then add bell peppers and canned corn and cook for 3 minutes.
Потушите овощи. Разогрейте в сковороде растительное масло. Выложите туда морковь и красный лук, обжарьте до полумягкого состояния примерно 7 минут. Затем добавьте болгарский перец и консервированную кукурузу, жарьте 3 минуты.
Add rice and spices. Add soy sauce, salt and black pepper to the vegetables. Stir and cook for 1 minute. Place cooked rice in a frying pan and fry for 1 minute. Add paprika and green onions, stir and cook for 30 seconds.
Добавьте рис и специи. Добавьте к овощам соевый соус, соль и черный перец. Перемешайте и жарьте 1 минуту. Выложите сваренный рис в сковороду, жарьте 1 минуту. Добавьте паприку и зеленый лук, перемешайте и обжарьте в течение 30 секунд.
To serve fried rice with vegetables, take a small ceramic bowl, spoon the rice into it and garnish with a sprig of parsley.
Чтобы подать жареный рис с овощами, возьмите небольшую керамическую пиалу, выложите в нее рис и украсьте веточкой петрушки.