Peel the vegetables.
Очистите овощи от кожуры.
Rinse the lentils with water and soak them in warm water for 1 hour.
Промойте чечевицу водой, замочите ее в теплой воде на 1 час.
Cut the bacon into small slices and fry in a dry frying pan until golden brown. Add chopped carrots, onions and thyme. Season with salt and pepper to taste and simmer for 6-8 minutes.
Нарежьте бекон на небольшие ломтики и обжарьте на сухой сковороде до золотистой корочки. Добавьте нарезанную морковь, лук и тимьян. Приправьте солью и перцем по вкусу и тушите в течении 6-8 минут.
To the bacon and vegetables, add the lentils, broth, lemon juice, and zest and simmer the liquid over medium heat until the lentils have absorbed most of it.
К бекону с овощами добавьте чечевицу, бульон, лимонный сок, цедру и выпаривайте жидкость на среднем огне до тех пор, пока чечевица не впитает большую часть.
Pour the soup into serving bowls and sprinkle paprika and chopped parsley on top.
Разлейте суп по порционным тарелкам и сверху посыпьте паприкой и измельченной петрушкой.