Boil the meat. Soak the gelatin in a glass of cold broth and leave for 40 minutes to swell. Boil and peel the egg.
Отварите мясо. Замочите желатин в стакане холодного бульона и оставьте на 40 минут для набухания. Отварите и очистите яйцо.
Cut the meat into small pieces, chop the greens.
Нарежьте мясо мелкими кусочками, зелень измельчите.
Heat the gelatin over a fire or in the microwave until the grains dissolve. Add two cups of room temperature broth to the solution and stir.
Подогрейте желатин на огне или в микроволновке до растворения крупинок. Добавьте к раствору два стакана бульона комнатной температуры и перемешайте.
Place the meat and herbs on the bottom of the dish. Pour in the prepared broth with dissolved gelatin. If desired, you can cut a circle out of the egg and decorate it in the form of a flower, adding a sprig of parsley for the stem with leaves (then this flower will be visible inside the aspic). Place the dish in the refrigerator for 3-4 hours.
Выложите мясо с зеленью на дно формы. Залейте подготовленным бульоном с растворенным желатином. При желании можно вырезать из яйца кружочек и оформить его в виде цветка, добавив веточку петрушки для стебля с листочками (потом этот цветок будет виден внутри заливного). Уберите блюдо в холодильник на 3-4 часа.
Place the mold in a water bath for 1-2 minutes to easily remove the aspic from the mold. Invert the pan onto a serving plate and decorate with the egg and herb flowers.
Поставьте форму на водяную баню на 1-2 минуты, чтобы легко вынуть заливное из формы. Переверните форму на сервировочную тарелку и украсьте цветами из яйца и зелени.