Peel and chop the onion. Peel the zucchini.
Очистите и нарежьте лук. Очистите кабачки.
Fry the onion in oil until golden.
Обжарьте лук на масле до золотистости.
Grate the zucchini into a bowl and add salt. After a couple of minutes, squeeze the water well.
В миску натрите кабачки, посолите. Через пару минут хорошо отожмите от воды.
Add the eggs and all the spices, beaten with a fork, to the zucchini. Place the mixture in the pan with the onions, and as soon as the eggs set, start stirring with a spatula. It is important not to dry it out and not let it get too hot.
Добавьте к кабачкам взбитые вилкой яйца и все специи. Выложите смесь на сковороду к луку, и как только яйца схватятся, начните мешать лопаткой. Важно не пересушить и не дать сильно поджариться.
Place the finished dish on a plate and sprinkle with herbs.
Готовое блюдо выложите на тарелку и посыпьте зеленью.
Serve the scramble on its own, with crispbread or sliced vegetables.
Подавайте скрэмбл самостоятельно, с хрустящими хлебцами или овощной нарезкой.