Boil the rice. Peel the onions, potatoes and carrots.
Отварите рис. Очистите лук, картофель и морковь.
Mix the minced meat with boiled rice and one finely chopped onion, salt and pepper. Add the egg and mix thoroughly.
Смешайте с фарш с отварным рисом и одной мелко нарезанной луковицей, посолите и поперчите. Добавьте яйцо и тщательно перемешайте.
Chop the potatoes and place them in a pan of water.
Нарежьте картофель и отправьте его в кастрюлю с водой.
Prepare the frying: fry the second finely chopped onion and carrots in a frying pan with sunflower oil.
Приготовьте зажарку: на сковороде с подсолнечным маслом обжарьте вторую мелко нарезанную луковицу и морковь.
As soon as the potatoes boil, roll the minced meat into balls and throw them into boiling water. Cook for 30 minutes.
Как только картошка закипит, скатайте шарики из фарша и бросайте их в кипяток. Варите в течение 30 минут.
Add roast to the soup. Salt and add spices to taste.
Добавьте в суп зажарку. Посолите и добавьте специи по вкусу.
Serve the soup hot with finely chopped herbs and garlic. Add sour cream to taste.
Подавайте суп горячим с мелко нарезанными зеленью и чесноков. Добавьте сметану по вкусу.