Cut the red fish into thin slices. Prepare all ingredients.
Нарежьте красную рыбу тонкими ломтиками. Подготовьте все ингредиенты.
In a bowl, mix egg, oatmeal and kefir, add salt.
В миске смешайте яйцо, овсянку и кефир, посолите.
Place the resulting mixture on a preheated clean frying pan and smooth it out.
На предварительно разогретую чистую сковороду выложите полученную смесь, разровняйте.
Fry the oatmeal pancake on both sides until cooked.
Обжарьте овсяноблин с двух сторон до готовности.
Spread half of the pancake with cream cheese.
Намажьте творожным сыром половину блинчика.
Place fish pieces on the greased pancake and fold it in half.
Выложите на смазанный блинчик кусочки рыбки и сложите его пополам.
Complete the dish with fresh vegetables and herbs.
Дополните блюдо свежими овощами и зеленью.