Peel the vegetables. Cut the meat into strips.
Очистите овощи. Нарежьте мясо соломкой.
Place meat in hot oil. Pour in soy sauce.
В раскаленное масло выложите мясо. Влейте соевый соус.
Add the onion and carrots cut into half rings and simmer over medium heat until the carrots are half cooked.
Добавьте нарезанный полукольцами лук и морковь соломкой, тушите на среднем огне до полуготовности моркови.
Add remaining vegetables and garlic.
Добавьте оставшиеся овощи и чеснок.
Pour in broth or water (if using broth, use beef broth), add spices and salt to taste.
Залейте бульоном или водой (если используете бульон, то возьмите говяжий), добавьте специи и соль по вкусу.
Separately, cook the noodles according to package instructions.
Отдельно отварите лапшу по инструкции на упаковке.
Serve the noodles with hot gravy, garnished with herbs.
Подавайте лапшу с горячей подливой, украсив зеленью.
Before serving, be sure to garnish the dish with fresh cilantro.
Перед подачей обязательно украсьте блюдо свежей кинзой.