Peel the onions and carrots. Boil the rice.
Очистите лук и морковь. Отварите рис.
Finely chop the peeled onion and grate the carrots. Pour vegetable oil into a frying pan, heat it and then add the chopped onion. Fry until the onion begins to turn golden. Next, add the carrots, stir and simmer for another 5 minutes. Transfer the vegetables to a plate and let cool slightly.
Мелко нарубите очищенный лук и натрите морковь на терке. В сковороду налейте растительное масло, раскалите ее и после выложите нарезанный лук. Жарьте до тех пор, пока лук не станет золотиться. Далее добавьте морковь, перемешайте и тушите так еще 5 минут. Переложите овощи на тарелочку и дайте немного остыть.
Prepare the filling for the peppers. To the freshly prepared minced meat, add fried onions and carrots, boiled rice and mix. Salt and pepper to taste.
Подготовьте начинку для перцев. К свежеприготовленному фаршу, добавьте зажарку из лука и моркови, отварной рис и перемешайте. Посолите и поперчите по вкусу.
Wash the peppers under running cold water, and then use a knife to cut out the core in a circle, removing the seeds and partitions.
Перцы помойте под струей холодной воды, а далее ножом вырежьте по кругу сердцевину, удалив косточки и перегородки.
Stuff the peppers with the prepared filling and place them in the freezer.
Начините готовой начинкой перчики и отправьте их в морозильную камеру.
Decorate the finished peppers with a mesh of cold sour cream. Sprinkle the dish with fresh herbs before serving.
Украсьте готовые перцы сеточкой из холодной сметаны. Посыпьте блюдо перед подачей на стол свежей зеленью.