Prepare all ingredients, peel the garlic. Wrap the feta in a paper towel to remove excess moisture. Finely chop the herbs.
Подготовьте все ингредиенты, очистите чеснок. Фету заверните в бумажное полотенце, чтобы вышла лишняя влага. Травы мелко порубите.
Remove the feta from the towel and place on a baking sheet. Sprinkle herbs mixed with salt on top, pour honey. Rub the bread with garlic and drizzle with oil.
Освободите фету от полотенца и положите на противень. Сверху посыпьте травами смешанными с солью, полейте медом. Хлеб натрите чесноком и сбрызните маслом.
Bake feta at 200°C for 8-10 minutes in the grill mode. The bread can be baked with feta, but it will need to be taken out a little earlier, 3-5 minutes.
Запекайте фету при температуре 200 °С в течение 8-10 минут при режиме «гриль». Хлеб можно запекать вместе с фетой, но его нужно будет достать немного раньше, за 3-5 минут.
Serve baked feta hot.
Подавайте запеченную фету горячей.