Peel the onion. Rinse your liver.
Очистите лук. Промойте печень.
Chop the onion, cut the liver into pieces.
Измельчите лук, нарежьте на кусочки печень.
Fry the onion in oil for 2-3 minutes until soft, add the liver. Fry them together for 7-10 minutes, add salt and seasonings (such as pepper and Italian herbs).
Лук обжарьте в масле в течение 2-3 минут до мягкости, добавьте печень. Обжаривайте их вместе 7-10 минут, добавьте соль и приправы (например, перец и итальянские травы).
Add sour cream and mix well, simmer for 5-7 minutes.
Добавьте сметану и хорошо перемешайте, тушите в течение 5-7 минут.
Serve chicken liver with your favorite side dish. The dish goes well with potatoes, pasta and buckwheat.
Подавайте куриную печень с любимым гарниром. Блюдо хорошо сочетается с картофелем, макаронами и гречкой.