Preheat oven to 200°C.
Разогрейте духовку до 200 °С.
Mix all dry ingredients in a bowl. Dissolve coffee in a glass of warm water. Add the remaining ingredients to the dry mixture and stir until smooth. You can do this by hand, or you can use a mixer (no need to beat, just stir).
В миске смешайте все сухие ингредиенты. В стакане теплой воды растворите кофе. К сухой смеси добавьте оставшиеся ингредиенты и перемешайте до однородности. Можно это сделать руками, а можно с помощью миксера (взбивать не нужно, только перемешать).
Bake the cake for about 25 minutes. Check readiness with a toothpick (it should remain dry when piercing the cake).
Выпекайте кекс около 25 минут. Готовность проверяйте зубочисткой (при проколе кекса она должна оставаться сухой).
Serve the cake with cream or syrup.
Подавайте кекс с кремом или сиропом.