Wash and peel the peppers. Rinse the rice thoroughly.
Помойте и почистите перец. Тщательно промойте рис.
Mix the minced meat with rice, add salt, pepper and spices.
Смешайте фарш с рисом, добавьте соль, перец и специи.
Prepare the filling: mix tomato paste, sour cream, salt and water.
Приготовьте заливку: смешайте томатную пасту, сметану, соль и воду.
Stuff the peppers with minced meat and rice. Place in a slow cooker and pour in tomato sauce.
Начините перец фаршем с рисом. Выложите в мультиварку и залить томатным соусом.
Cook for 1-1.5 hours in a multicooker (depending on the power of the multicooker) on the “stew” mode. At the end of cooking, cook for 10 minutes with the lid open in the “frying” mode.
Готовьте 1-1,5 часа в мультиварке (в зависимости от мощности мультиварки) на режиме «тушение». В конце приготовления минут 10 с открытой крышкой готовьте в режиме «жарка».
Serve the dish in portions, with sour cream.
Блюдо подавайте порционно, со сметаной.