Preheat oven to 170°C. Grate the cheese. Chop the greens.
Разогрейте духовку до 170 °С. Натрите сыр на терке. Измельчите зелень.
Mix the minced meat with the egg. Fill the shells with minced meat.
Смешайте фарш с яйцом. Наполните ракушки фаршем.
Add a little water and spices to the sour cream.
К сметане добавьте немного воды и специи.
Place the shells in a baking dish and pour in the sour cream mixture.
Выложите ракушки в форму для запекания и залейте сметанной смесью.
Bake the dish in the oven for 20 minutes. Then sprinkle the dish with herbs and cheese, and bake for another 5 minutes.
Запекайте блюдо в духовке в течение 20 минут. Затем посыпьте блюдо зеленью и сыром, и запекайте еще 5 минут.
Serve the dish hot.
Подавайте блюдо горячим.