Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the chicken fillet into thin strips.
Куриное филе нарежьте на тонкие полоски.
For the batter, mix an egg, two tablespoons of flour, soy sauce, your favorite chicken seasoning and a little water. Prepare three bowls: flour, batter, breading.
Для кляра смешайте яйцо, две столовые ложки муки, соевый соус, любимые приправы для курицы и немного воды. Подготовьте три миски: мука, кляр, панировка.
Roll the chicken in flour (a very thin layer, it is needed so that the batter sticks better). Next, dip in batter and breading in succession. It is convenient to transfer the chicken from bowl to bowl using tongs or sushi chopsticks.
Курицу обваляйте в муке (очень тонкий слой, он нужен для того, чтобы кляр лучше держался). Далее последовательно обмакните в кляр и в панировку. Перекладывать курицу из миски в миску удобно с помощью щипцов или палочек для суши.
Fry the chicken in a frying pan with vegetable oil.
Обжарьте курицу на сковороде с растительным маслом.
Serve as an appetizer with your favorite sauce or as a main course with fresh vegetables.
Подавайте блюдо как закуску с любимым соусом или в качестве основного блюда со свежими овощами.