Wash the eggs. Sift the flour.
Помойте яйца. Просейте муку.
Beat eggs with kefir and sugar. Add flour, soda, a pinch of salt and vegetable oil, mix everything. The dough should be quite thick.
Яйца взбейте с кефиром и сахаром. Добавьте муку, соду, щепотку соли и растительное масло, все перемешайте. Тесто должно получиться достаточно густое.
Pour a glass of boiling water in a thin stream, stirring constantly (if you use a sweetener, dissolve it in water). Then add water, bringing the dough to your usual thickness. For thin pancakes, the batter should be runny, so you may need about half a cup more boiling water.
Тонкой струйкой влейте стакан кипятка, постоянно помешивая (если используете сахарозаменитель, растворите его в воде). После доливайте воду, доводя тесто до привычной вам густоты. Для тонких блинчиков тесто должно быть жидким, поэтому может потребоваться еще около половины стакана кипятка.
Preheat the pan and bake the pancakes over medium heat. There is no need to add oil to the pan.
Заранее нагрейте сковороду и выпекайте блинчики на среднем огне. Масло на сковороду добавлять не нужно.
Serve the pancakes with sauce or filling (it doesn't have to be sweet, for example, try wrapping cheese, ham or fried minced meat in the pancakes).
Подавайте блинчики с соусом или с начинкой (она не обязательно должна быть сладкой, например,попробуйте завернуть в блинчики сыр, ветчину или обжаренный мясной фарш).