Peel the onion and garlic.
Очистите лук и чеснок.
Finely chop the onion and fry in a frying pan for 2 minutes. While the onions are frying, squeeze all the garlic into a deep bowl.
Мелко нарежьте лук, обжарьте на сковороде в течение 2 минут. Пока лук жарится, выдавите в глубокую миску весь чеснок.
Mix onion, minced meat, garlic, egg, salt, and seasonings in a deep bowl.
Смешайте в глубокой миске лук, фарш, чеснок, яйцо, соль, приправы.
Form into medium sized balls and roll them in breadcrumbs.
Сформируйте шарики среднего размера и обваляйте их в панировочных сухарях.
Fry the cutlets in a preheated frying pan without a lid on each side for 5 minutes over medium heat using sunflower oil. Then reduce the heat and simmer the dish for 5 minutes under a closed lid.
Обжарьте котлеты на предварительно разогретой сковороде без крышки с каждой стороны по 5 минут на среднем огне с использованием подсолнечного масла. Затем уменьшите огонь и минут 5 потушите блюдо под закрытой крышкой.
Before serving, sprinkle the cutlets with herbs or pour cream sauce over them.
Перед подачей посыпьте котлеты зеленью или полейте их сливочным соусом.