Wash and peel the zucchini. Grate the cheese.
Помойте и очистите кабачок. Натрите на терке сыр.
Grate the zucchini, add salt, wait 10 minutes and squeeze well.
Кабачок натрите на терке, посолите, подождите 10 минут и хорошо отожмите.
Add salt, egg, turmeric, flour, herbs and garlic to the zucchini, mix well.
Добавьте к кабачку соль ,яйцо, куркуму, мука, зелень и чеснок, хорошо перемешайте.
Place half of the mixture on a greased frying pan in an even circle. Fry covered for 5 minutes over low heat.
Половину массы выложите на смазанную маслом сковороду ровным кругом. Жарьте под крышкой в течение 5 минут на медленном огне.
Place cheese on one side, cover the other and fry for another 5 minutes without a lid.
Выложите на одну сторону сыр, накройте другой и жарьте еще 5 минут без крышки.
Serve with sour cream or yogurt. Complete the dish with fresh tomato.
Подавайте, добавив сметану или йогурт. Дополните блюдо свежим помидором.