Wash the peas thoroughly and soak them in water for 2-3 hours.
Как следует промойте горох и замочите его в воде на 2-3 часа.
Renew the water (you can add a little milk, then the puree will become softer) and put on fire. Cook for about 40-50 minutes, following the instructions on the pea package.
Обновите воду (можно добавить немного молока, тогда пюре станет нежнее) и поставьте на огонь. Варите около 40-50 минут, ориентируясь на инструкцию с упаковки гороха.
Chop and fry the onion until golden brown. Cut the turkey into small pieces. Chop the bacon.
Нарежьте и поджарьте лук до золотистого цвета. Нарежьте индейку на мелкие кусочки. Измельчите бекон.
When the onion is cooked, add the turkey to it and lightly fry. Add bacon.
Когда лук приготовится, добавьте к нему индейку, слегка обжарьте. Выложите бекон.
Once the peas are cooked, puree them in a blender.
Как только приготовится горох, взбейте его блендером до состояния пюре.
Add puree to the meat, season with your favorite spices (for example, ground black pepper and ground garlic. Lightly fry.
Добавьте к мясу пюре, приправьте любимыми специями (например, черным молотым перцем и молотым чесноком. Слегка обжарьте.
Garnish the dish with herbs and cherry tomatoes.
Украсьте блюдо зеленью и помидорами черри.