Rinse and dry the turkey fillet in advance, cut into portions. Salt and pepper the pieces to taste on both sides. Peel the onions, wash and cut into small cubes. Wash the carrots, peel and grate on a coarse grater. Peel the garlic.
Филе индейки промойте и обсушите заранее, разрежьте на порционные куски. Посолите и поперчите куски по вкусу с обеих сторон. Репчатый лук очистите от шелухи, помойте и нарежьте мелкими кубиками. Морковь промойте, очистите и натрите на крупной терке. Чеснок почистите.
Cook the steak. Pour vegetable oil into the bottom of the multicooker bowl and turn on the “Fry” mode. Wait until the oil is hot, then place the turkey breast in the bottom of the bowl. Salt, pepper and fry the steaks on both sides for 3-4 minutes until crust appears.
Приготовьте стейк. На дно чаши мультиварки налейте растительное масло и включите режим «Жарка». Подождите, пока масло разогреется, затем выложите на дно чаши филе индейки. Посолите, поперчите и обжаривайте стейки с обеих сторон по 3-4 минуты до появления корочки.
Add vegetables to the meat. Add chopped onions and carrots, garlic to the turkey in the multicooker bowl, stir and fry for another 3-4 minutes. Place steaks and vegetables on a serving platter.
Добавьте к мясу овощи. Добавьте к индейке в чашу мультиварки измельченые лук и морковь, чеснок, перемешайте и обжаривайте еще 3-4 минуты. Выложите стейки с овощами на блюдо для подачи.
Serve the prepared turkey steak with sweet and sour sauce and complement the dish with your favorite side dish.
Подавайте готовый стейк из индейки с кисло-сладким соусом, дополнив блюдо любимым гарниром.