Thaw the fish at room temperature, wash thoroughly under running water, and dry on paper towels. Roast vegetables to serve.
Рыбу разморозьте при комнатной температуре, тщательно вымойте под проточной водой, обсушите на бумажных полотенцах. Запеките овощи для подачи.
Marinate the steaks. Sprinkle the fish pieces with salt, sprinkle with lemon juice, and let sit for 10-15 minutes.
Замаринуйте стейки. Кусочки рыбы присыпьте солью, сбрызните лимонным соком, выдержите 10-15 минут.
Bread the steaks. Break the egg into a small cup, add a little salt and beat. Place breadcrumbs and flour in separate bowls. Bread the steak three times: first in flour, then in egg, then in breadcrumbs.
Запанируйте стейки. Яйцо разбейте в небольшую чашку, добавьте немного соли и взбейте. Панировочные сухари и муку насыпьте в отдельные миски. Трижды запанируйте стейк: сначала в муке, потом в яйце, затем в сухарях.
Grill the catfish steak. Pour oil into a frying pan and heat it well. Place the catfish steaks, fry until golden brown for about 5-6 minutes, turn over to the other side and fry as well.
Пожарьте стейк из зубатки. На сковороду налейте масло, хорошо разогрейте. Выложите стейки зубатки, обжарьте до румяности около 5-6 минут, переверните на другую сторону и также обжарьте.
Serve the catfish steak with baked vegetables.
Стейк из зубатки подайте к столу с запеченными овощами.