Wash the cucumber. Place the carrots in a colander to drain the marinade. Rinse the chicken fillet under cold water and pat dry. Peel the onion. To serve, rinse the lettuce leaves and dry them on a paper towel.
Огурец помойте. Морковь откиньте на дуршлаг, чтобы стек маринад. Филе курицы ополосните под холодной водой, обсушите. Лук очистите от шелухи. Листья салата для подачи промойте и обсушите на бумажном полотенце.
Prepare chicken and vegetables. Boil the chicken and leave to cool. Chop a fresh cucumber into strips, add carrots. Once the meat has cooled, separate it into small fibers. Cut the mushrooms into quarters and fry over high heat until tender, 7-10 minutes.
Подготовьте курицу и овощи. Курицу отварите и оставьте остужаться. Свежий огурец нашинкуйте соломкой, добавьте морковь. Как только мясо остынет, разделите его на мелкие волокна. Грибы порежьте на четвертинки и обжарьте на сильном огне до готовности в течение 7-10 минут.
Pickle the onion. Boil the water. In a separate deep bowl, mix boiling water, vinegar, salt, sugar and ground black pepper. Pour the marinade over the onion and leave it in a cool place to cool for about 20 minutes.
Замаринуйте лук. Вскипятите воду. В отдельной глубокой миске смешайте кипяток, уксус, соль, сахар и черный молотый перец. Залейте маринадом лук и оставьте его в прохладном месте остужаться примерно на 20 минут.
Dress the salad. Once the onions have cooled, add them to the vegetables and chicken. Season all ingredients with sour cream and mix.
Заправьте салат. Когда лук остынет, добавьте его к овощам и курице. Заправьте все ингредиенты сметаной и перемешайте.
When serving, you can decorate the salad with green lettuce leaves and grated cheese.
Украсить салат при подаче можно листьями зеленого салата и тертым сыром.