Prepare ingredients for pickled garlic in oil. Peel the garlic and rinse. Tip: A mixture of Provençal herbs can be replaced with lemon thyme (1 sprig for each jar)
Подготовьте продукты для маринованного чеснока в масле. Чеснок почистите, промойте. Совет: Смесь прованских трав можно заменить на лимонный чабрец (по 1 веточке на каждую баночку)
Prepare pickled garlic in oil for the winter. Add allspice and black peppercorns, turmeric, mustard, and cloves to the bottom of clean, sterilized jars. Then add the garlic. On top is a mixture of Provençal herbs or a sprig of lemon thyme.
Приготовьте маринованный чеснок в масле на зиму. На дно чистых, простерилизованных банок насыпьте душистый и черный перец горошком, куркуму, горчицу, гвоздику. Затем выложите чеснок. Сверху — смесь прованских трав или веточки лимонного чабреца.
Add oil. Fill the jars with oil until it completely covers the garlic. Close the lids and shake the jars to disperse the spices. Put it in the refrigerator.
Добавьте масло. Залейте банки маслом так, чтобы оно полностью покрывало чеснок. Закройте крышками, банки потрясите, чтобы специи разошлись. Уберите в холодильник.
Serve pickled garlic in oil as a stand-alone snack or as part of salads and hot dishes.
Подавайте маринованный чеснок в масле как самостоятельную закуску или в составе салатов и горячих блюд.