Rinse the tomatoes under cold water. Prepare a small bowl, knife and serving dish. Wash and finely chop the parsley.
Помидоры промойте под холодной водой. Подготовьте небольшую пиалу, нож и блюдо для подачи. Помойте и мелко порежьте петрушку.
Prepare your ingredients. Cut the tomatoes into thin slices and sprinkle them with pepper. Place horseradish, mayonnaise, salt and pepper to taste into a bowl, stir. Cut the baguette into thin slices.
Подготовьте ингредиенты. Помидоры нарежьте тонкими кружками, посыпьте их перцем. В пиалу выложите хрен, майонез, соль и перец по вкусу, перемешайте. Багет нарежьте тонкими ломтиками.
Assemble the dish. Generously coat the finished baguette slices with a mixture of horseradish and mayonnaise. Place a few tomato slices on top.
Соберите блюдо. Готовые ломтики багета обильно смажьте смесью из хрена и майонеза. Сверху выложите несколько кружков помидоров.
Before serving, place the finished sandwiches on a round plate and sprinkle with chopped parsley. If desired, experiment with serving - for example, create “double” sandwiches.
Перед подачей выложите готовые бутерброды на круглое блюдо и посыпьте рубленой петрушкой. При желании поэкспериментируйте с подачей — например, сформируйте «двойные» бутерброды.