Prepare ingredients for a baguette with canned mackerel. Wash the mushrooms and chop finely. Peel the onion and cut into half rings. Chop the garlic. Chop the mackerel with a fork.
Подготовьте продукты для багета с консервированной скумбрией. Грибы помойте, мелко нарежьте. Лук почистите, нарежьте полукольцами. Чеснок измельчите. Скумбрию измельчите с помощью вилки.
Prepare the filling. Fry mushrooms, onions and garlic until golden brown for 7-8 minutes. Add some salt. Boil the eggs hard and remove the shells. Cut into small cubes. Combine fish, eggs, fried onions, garlic, mushrooms. Add some salt if needed.
Подготовьте начинку. Обжарьте до золотистого цвета грибы, лук, чеснок 7-8 минут. Посолите. Яйца отварите вкрутую, очистите от скорлупы. Нарежьте мелкими кубиками. Соедините рыбу, яйца, обжарку из лука, чеснока, грибов. Подсолите, если нужно.
Prepare a baguette with canned mackerel. Cut the baguette into slices. Place the filling on top.
Приготовьте багет с консервированной скумбрией. Нарежьте багет на ломтики. Сверху выложите начинку.
Before serving, decorate baguette sandwiches with canned mackerel with sour cream and sprinkle with finely chopped fresh onions.
Перед подачей украсьте бутерброды из багета с консервированной скумбрией сметаной и посыпьте мелко порезанным свежим луком.