Wash the chicken egg. Wash the basil, dry it and separate the leaves from the thick stem. Prepare a frying pan and serving dish.
Куриное яйцо помойте. Базилик вымойте, обсушите и отделите листики от толстого стебля. Приготовьте сковороду и блюдо для подачи.
Prepare your baguette. Cut the baguette diagonally into slices 1 cm thick. Mix tomato paste with mayonnaise. Spread the sauce on each baguette slice.
Подготовьте багет. Багет нарежьте наискосок на ломтики толщиной 1 см. Смешайте томатную пасту с майонезом. Намажьте соусом каждый ломтик багета.
Prepare the filling. Finely chop the cheese and ham, add a raw egg to them, mix well.
Приготовьте начинку. Брынзу и ветчину мелко покрошите, добавьте к ним сырое яйцо, хорошо перемешайте.
Toast the baguette. Heat vegetable oil in a frying pan. Place the baguette slices in the pan and place the filling on the baguette. Cover with a lid and cook over medium heat for 8 minutes.
Поджарьте багет. Разогрейте растительное масло на сковороде. Выложите ломтики багета на сковороду, на багет положите начинку. Накройте крышкой и жарьте на среднем огне 8 минут.
Serve the toasted baguette, garnishing each filled slice with herbs.
Подавайте жареный багет, украсив каждый ломтик с начинкой зеленью.