Wash the tomatoes and dill, dry on paper towels. Set aside a few sprigs of dill for serving. Cut the tomatoes into half slices. Cut the cheese into thin slices. Finely chop the dill. Peel the garlic and pass through a press. Line a baking sheet with parchment paper and grease 2 tbsp. l. oils Preheat the oven to 180 degrees.
Помидоры и укроп вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Несколько веточек укропа отложите для подачи. Помидоры нарежьте половинками кружочков. Сыр нарежьте тонкими ломтиками. Укроп мелко нарежьте. Чеснок очистите от шелухи и пропустите через пресс. Противень застелите пергаментной бумагой, смажьте 2 ст. л. масла. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the bread. Cut the baguette into pieces slightly diagonally. Grease well with oil and place on a baking sheet. Let the pieces soak a little.
Подготовьте хлеб. Багет нарежьте кусочками немного наискосок. Хорошо смажьте маслом, уложите на противень. Дайте кусочкам немного пропитаться.
While the bread is soaking in oil, make the filling. In a small bowl, combine mayonnaise, Italian herbs, dill and garlic and stir.
Пока хлеб пропитывается маслом, займитесь начинкой. В небольшой миске соедините майонез, итальянские травы, укроп и чеснок, перемешайте.
Bake the baguette. Place tomato slices on the baguette slices, then lay out the cheese slices and spread the garlic spread on top. Place in the oven for 15 minutes.
Запеките багет. На ломтики багета разложите кусочки помидоров, затем выложите ломтики сыра, поверх распределите чесночную намазку. Отправьте в духовку на 15 минут.
Place the baked baguette on a serving plate and garnish with dill sprigs on top.
Запеченный багет выложите на сервировочную тарелку, сверху украсьте веточками укропа.