Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Sift the flour through a sieve. Peel the garlic, finely chop it with a knife or pass it through a press. Heat the water. Line a baking sheet with parchment paper and sprinkle with flour.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Муку просейте через сито. Чеснок очистите от шелухи, мелко нарежьте ножом или пропустите через пресс. Воду подогрейте. Противень застелите пергаментной бумагой и присыпьте мукой.
Start preparing the test. Add yeast and sugar to warm water and stir. Allow the yeast to activate for a quarter of an hour. Then pour in the oil, add salt, stir. Add flour, paprika, turmeric, garlic. Mix the ingredients thoroughly. Cover with a towel and leave to rise in a warm place for 1 hour. After the specified time has passed, knead the risen dough and knead for 15 minutes. Then leave again for an hour in a warm place.
Займитесь подготовкой теста. В теплую воду всыпьте дрожжи и сахар, размешайте. Дайте дрожжам активироваться в течение четверти часа. Затем влейте масло, добавьте соль, перемешайте. Добавьте муку, паприку, куркуму, чеснок. Тщательно перемешайте компоненты. Прикройте полотенцем и отправьте для подъема в теплое место на 1 час. По истечении указанного времени подошедшее тесто обомните, вымешивайте в течение 15 минут. Затем снова оставьте на час в теплом месте.
Divide the dough. Place the dough on a work surface that has been dusted with a little flour. Knead a little and divide in half. Roll out into rectangular layers. Roll tightly and pinch the seams. Transfer the preparations to a baking sheet.
Разделайте тесто. Выложите тесто на рабочую поверхность, предварительно посыпанную небольшим количеством муки. Немного обомните, поделите пополам. Раскатайте в пласты прямоугольной формы. Сверните плотным рулетом, защипните швы. Переложите заготовки на противень.
Bake baguettes. Using a buttered knife, make oblique cuts 3-5 cm wide. Do not cut the product completely. Turn each segment alternately in different directions. Cover the workpieces with a towel and place in a warm place for 30 minutes. After half an hour, place the baguettes in the oven, preheated to 180 degrees, for 10-15 minutes.
Испеките багеты. Ножом, смазанным маслом, сделайте косые надрезы шириной 3-5 см. Изделие до конца не разрезайте. Каждый отрезок разверните поочередно в разные стороны. Прикройте заготовки полотенцем и поставьте в теплое место на 30 минут. Через полчаса отправьте багеты в духовку, разогретую до 180 градусов, на 10-15 минут.
Let the baguettes cool slightly on a wire rack. Serve warm with butter.
Дайте багетам немного остыть на решетке. Подайте к столу теплыми со сливочным маслом.