Wash the eggs, boil for 8 minutes, cool and peel. Peel the onions. Wash and dry the parsley and dill. Separate the parsley leaves from the stem. Wash the jar of saury and open it. Preheat the oven to 180 degrees.
Куриные яйца помойте, отварите в течение 8 минут, охладите и почистите. Репчатый лук почистите. Петрушку и укроп помойте и обсушите. Отделите листики петрушки от стебля. Банку с сайрой помойте и откройте. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Make the baguette filling. Finely chop the chicken eggs, onions and dill. Mash the saury with a fork, add eggs, onion, dill, pepper and mayonnaise.
Сделайте начинку для багета. Куриные яйца, репчатый лук и укроп мелко покрошите. Сайру разомните вилкой, добавьте к ней яйца, лук, укроп, перец и майонез.
Prepare the ingredients for baking. Cut the baguette diagonally into pieces approximately 1.5 cm thick. Grate the cheese on a coarse grater. Grease a baking dish with vegetable oil.
Подготовьте ингредиенты для запекания. Багет нарежьте наискосок на куски толщиной примерно 1,5 см. Сыр натрите на крупной терке. Форму для запекания смажьте растительным маслом.
Prepare a baguette with saury. Place baguette pieces in a baking dish. Place the filling on them and sprinkle with cheese. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 20 minutes.
Приготовьте багет с сайрой. В форму для запекания положите куски багета. На них выложите начинку, посыпьте сыром. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 20 минут.
Serve the baguette with saury, garnishing each serving with parsley leaves.
Подавайте багет с сайрой, украсив каждую порцию листиками петрушки.