Prepare the ingredients for the rosemary baguette. Heat the water until warm. Tip: Traditionally, the length of a baguette is up to 70 cm, width 5-6 cm, height 3-4 cm.
Подготовьте продукты для багета с розмарином. Воду нагрейте до теплого состояния. Совет:Традиционно длина багета составляет до 70 см, ширина 5-6 см, высота 3-4 см.
Start preparing the dough. Pour sugar, salt, yeast, rosemary into a bowl, pour in water. Add flour and olive oil. Knead soft dough. Form the dough into a ball, cover with a towel and refrigerate for 1.5 hours.
Займитесь приготовлением теста. В миску всыпьте сахар, соль, дрожжи, розмарин, влейте воду. Добавьте муку и оливковое масло. Замесите мягкое тесто. Из теста сформируйте шар, накройте полотенцем и уберите в тепло на 1,5 часа.
Bake baguettes with rosemary. Set the oven to preheat at 200 degrees. While the oven is heating, form the dough into baguettes. Divide the dough into four parts and roll into thick sausages. Line a baking sheet with paper and sprinkle with flour. Lay out the blanks. Brush the top with olive oil and make shallow cuts diagonally. Cover with a towel. Bake for 30-35 minutes.
Испеките багеты с розмарином. Поставьте духовку греться на 200 градусов. Пока печка нагревается, сформируйте из теста багеты. Разделите тесто на четыре части и раскатайте в толстые колбаски. Противень застелите бумагой, присыпьте мукой. Выложите заготовки. Смажьте сверху оливковым маслом, сделайте неглубокие надрезы по диагонали. Накройте полотенцем. Запекайте 30-35 минут.
Let the rosemary baguette cool and serve.
Дайте багету с розмарином остыть и подайте к столу.