Prepare the ingredients for the tomato baguette. Wash the tomatoes and basil. Cut the baguette into slices. Peel the garlic, finely chop the tomatoes and basil. Tip: You can make your own garlic butter. To do this, crushed garlic is poured with hot (up to 180 degrees) unrefined sunflower oil. The mixture is left to cool for a week.
Подготовьте продукты для багета с помидором. Помидоры и базилик помойте. Багет нарежьте на ломтики. Чеснок почистите, вместе с помидорами и базиликом мелко нарежьте. Совет: Чесночное масло можно сделать самостоятельно. Для этого измельченный чеснок заливают горячим (до 180 градусов) подсолнечным нерафинированным маслом. Смесь настаивают в прохладе неделю.
Prepare your baguette. Place the pieces of bread in the oven, preheated to 70-80 degrees. Dry lightly for 7-10 minutes. Make the filling while the baguette is preparing. Combine basil, garlic, tomatoes, olive oil and garlic oil. Add some salt.
Подготовьте багет. Кусочки хлеба уберите в духовку, разогретую до 70-80 градусов. Слегка подсушите 7-10 минут. Сделайте начинку, пока готовится багет. Смешайте базилик, чеснок, помидоры, оливковое и чесночное масло. Посолите.
Prepare sandwiches. Place the vegetable filling on the dried pieces of bread.
Приготовьте бутерброды. Овощную начинку выложите на подсушенные кусочки хлеба.
Before serving, drizzle the tomato baguette sandwiches with a thin stream of oyster sauce.
Перед подачей полейте бутерброды из багета с помидором тонкой струйкой устричного соуса.