Cut the baguette into equal 1.5 cm slices. Peel the garlic and cut in half. Hard-boil the eggs, cool them and peel them. Grate the processed cheese and eggs on a coarse grater. Wash the greens and dry on a paper towel. Separate the parsley leaves and thin dill sprigs from the thick stems.
Нарежьте багет на равные ломтики по 1,5 см. Очистите чеснок от шелухи, разрежьте пополам. Яйца сварите вкрутую, остудите их и очистите от скорлупы. Плавленый сырок и яйца натрите на крупной терке. Помойте зелень и обсушите на бумажном полотенце. Отделите листики петрушки и тонкие веточки укропа от толстых стеблей.
Prepare the base. Pour vegetable oil into a heated frying pan. Fry baguette slices on both sides. While the bread is still hot, rub it with garlic.
Приготовьте основу. На разогретую сковороду налейте растительное масло. Ломтики багета обжарьте с двух сторон. Пока хлеб не остыл, натрите его чесноком.
Make the filling. Mix cod liver with eggs, season with mayonnaise and pepper to taste.
Сделайте начинку. Смешайте печень трески с яйцами, заправьте майонезом и поперчите по вкусу.
Assemble a sandwich. Place slices of cheese on the cooled baguette slices and spread the prepared filling evenly.
Соберите бутерброд. На остывшие ломтики багета положите ломтики сыра и равномерно выложите приготовленную начинку.
Garnish baguettes with cod liver with parsley leaves and dill sprigs and serve as a snack.
Украсьте багеты с печенью трески листочками петрушки и веточками укропа, подавайте на стол в качестве закуски.