Sift the flour. Warm the whey until it is slightly above room temperature. Wash the beef liver, cut into small pieces and fry. Pass the liver through a meat grinder. Wash the lettuce leaves and dill and dry them on a paper towel. Wash the cucumber and cut into slices. Line a baking sheet with parchment paper. Tip: You can also use prepared ground beef that you have left over from cooking other dishes.
Муку просейте. Сыворотку согрейте, чтобы она была чуть выше комнатной температуры. Говяжью печень промойте, нарежьте небольшими кусочками и обжарьте. Пропустите печень через мясорубку. Листья салата, зелень укропа промойте и обсушите на бумажном полотенце. Огурец помойте и нарежьте ломтиками. Противень застелите пергаментной бумагой. Совет: можно также использовать готовый говяжий фарш, который остался после приготовления других блюд.
Knead the dough. Dissolve the yeast in the whey, add sour cream, salt and sugar. Mix the products until smooth. Then add the bran and beef liver to the whey. Pour in vegetable oil, stir. Add flour in small doses, kneading it into the dough. When the dough is kneaded, cover it with cling film. Place in a warm place for 40 minutes.
Замесите тесто. Растворите дрожжи в сыворотке, добавьте сметану, соль и сахар. Перемешайте продукты до однородной консистенции. Затем положите отруби и говяжью печень к сыворотке. Влейте растительное масло, перемешайте. Добавляйте муку малыми дозами, замешивая ее в тесто. Когда тесто вымесите, накройте его пищевой пленкой. Поставьте в теплое место на 40 минут.
Form baguettes. Place the dough on the work surface and knead it slightly. Cut the dough into three parts. Roll each part not too thin and roll it into rolls not too tightly. Blind the edges and beautifully form the blanks for the baguette.
Сформируйте багеты. Выложите тесто на рабочую поверхность и немного обомните. Разрежьте тесто на три части. Раскатайте каждую часть не слишком тонко и не туго сверните в рулеты. Края слепите и красиво сформируйте заготовки для багета.
Bake baguettes. Move the pieces onto a baking sheet, keeping a distance of 4 cm between them. Make vertical cuts and place in a warm place for 10 minutes to allow the dough to rise. Cover the workpieces with a damp towel. Brush the baguettes with water and place in an oven preheated to 180 degrees. Bake for 40 minutes.
Испеките багеты. Переместите заготовки на противень, соблюдая расстояние между ними в 4 см. Сделайте вертикальные надрезы и поставьте в теплое место на 10 минут, чтобы тесто расстоялось. Накройте заготовки влажным полотенцем. Смажьте багеты водой и поставьте в разогретую до 180 градусов духовку. Выпекайте 40 минут.
Cut the liver baguette into pieces. Place the pieces on a lettuce leaf, garnish with cucumber slices and a sprig of dill.
Нарежьте печеночный багет кусочками. Выложите кусочки на лист салата, украсьте ломтиками огурца и веточкой укропа.