Peel, wash and chop the garlic clove. Wash the cucumber and cut into slices. Wash the dill and dry. Leave one sprig for decoration, finely chop the rest. Boil the eggs hard, cool and peel.
Зубчик чеснока почистите, помойте и измельчите. Огурец помойте и нарежьте ломтиками. Укроп помойте, обсушите. Оставьте одну веточку для украшения, остальные мелко нарежьте. Отварите яйца вкрутую, остудите и очистите от скорлупы.
Make the filling. Grate the boiled eggs on a medium grater. In a bowl, mix eggs, finely chopped dill, cottage cheese and chopped garlic.
Сделайте начинку. Вареные яйца натрите на средней терке. В миске смешайте яйца, мелко нарезанный укроп, творожный сыр и измельченный чеснок.
Toast the baguette. Cut the baguette into slices. Place the frying pan on the fire, pour in the oil and fry the baguette slices in a hot frying pan on both sides until golden brown.
Поджарьте багет. Багет нарежьте ломтиками. Сковороду поставьте на огонь, налейте масло и поджарьте ломтики багета на раскаленной сковороде с двух сторон до румяной корочки.
Assemble the cucumber baguette. Take each piece of baguette and brush with the egg-cheese mixture. Place a slice of cucumber on top.
Соберите багет с огурцами. Возьмите каждый кусочек багета и смажьте яично-сырной смесью. Сверху положите ломтик огурца.
Before serving, decorate baguettes with a sprig of dill.
Перед подачей багеты украсьте веточкой укропа.