Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Baguette with vegetables Багет с овощами

Багет с овощами Baguette with vegetables

A baguette with vegetables is a popular and easy snack. You can take it with you to work or outdoors. This is also a great option for breakfast when you want to diversify your usual menu. Place pieces of vegetables on pieces of baguette fried until golden brown and bake everything in the oven. The ingredients in the recipe are selected in such a way that their taste complements and reveals each other.


Багет с овощами — популярный и простой перекус, который удобно взять с собой на работу или на пикник. Это еще и отличный вариант для завтрака, когда хочется добавить разнообразия в привычное меню. На обжаренный до хрустящей корочки багет кладут ломтики овощей и запекают всё в духовке. Ингредиенты в рецепте подобраны так, чтобы их вкусы гармонично дополняли друг друга.


Steps / Шаги:

  1. Wash the zucchini and bell pepper, peel and cut into small cubes. Peel, wash and chop the garlic cloves. Grate the cheese. Wash and dry the parsley, and separate the leaves from the sprig for serving. Preheat the oven to 200 degrees.
    Цуккини и болгарский перец помойте, почистите и нарежьте небольшими кубиками. Зубчики чеснока почистите, помойте и измельчите. Сыр натрите на терке. Зелень петрушки помойте и обсушите, от веточки для подачи отделите листики. Разогрейте духовку до 200 градусов.
  2. Toast the baguette. Cut the baguette into slices and fry in a hot dry frying pan on both sides until golden brown.
    Обжарьте багет. Нарежьте багет на ломтики и обжарьте на раскаленной сухой сковороде с двух сторон до золотистой корочки.
  3. Place vegetables on baguette. In a small bowl, combine minced garlic, salt and ground pepper. Brush the mixture onto the baguette pieces. Carefully place vegetable cubes on top and sprinkle with grated cheese.
    Выложите овощи на багет. В маленькой миске соедините измельченный чеснок, соль и молотый перец. Смажьте полученной смесью кусочки багета. Сверху аккуратно выложите кубики овощей и посыпьте тертым сыром.
  4. Bake the baguette. Place the prepared baguette pieces on a baking sheet and place in a preheated oven for 15 minutes.
    Запеките багет. Подготовленные кусочки багета выложите на противень и поставьте в разогретую духовку на 15 минут.
  5. Make the sauce. Grind the parsley in a blender, add salt, Italian herbs and olive oil. Let the baguette pieces sit out of the oven for 5 minutes and pour the sauce over them.
    Сделайте соус. В блендере измельчите зелень петрушки, добавьте соль, итальянские травы и оливковое масло. Дайте кусочкам багета постоять после духовки 5 минут и полейте их соусом.
  6. Before serving, decorate the baguette with vegetables with parsley leaves.
    Перед подачей украсьте багет с овощами листочками петрушки.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому