Wash the zucchini and bell pepper, peel and cut into small cubes. Peel, wash and chop the garlic cloves. Grate the cheese. Wash and dry the parsley, and separate the leaves from the sprig for serving. Preheat the oven to 200 degrees.
Цуккини и болгарский перец помойте, почистите и нарежьте небольшими кубиками. Зубчики чеснока почистите, помойте и измельчите. Сыр натрите на терке. Зелень петрушки помойте и обсушите, от веточки для подачи отделите листики. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Toast the baguette. Cut the baguette into slices and fry in a hot dry frying pan on both sides until golden brown.
Обжарьте багет. Нарежьте багет на ломтики и обжарьте на раскаленной сухой сковороде с двух сторон до золотистой корочки.
Place vegetables on baguette. In a small bowl, combine minced garlic, salt and ground pepper. Brush the mixture onto the baguette pieces. Carefully place vegetable cubes on top and sprinkle with grated cheese.
Выложите овощи на багет. В маленькой миске соедините измельченный чеснок, соль и молотый перец. Смажьте полученной смесью кусочки багета. Сверху аккуратно выложите кубики овощей и посыпьте тертым сыром.
Bake the baguette. Place the prepared baguette pieces on a baking sheet and place in a preheated oven for 15 minutes.
Запеките багет. Подготовленные кусочки багета выложите на противень и поставьте в разогретую духовку на 15 минут.
Make the sauce. Grind the parsley in a blender, add salt, Italian herbs and olive oil. Let the baguette pieces sit out of the oven for 5 minutes and pour the sauce over them.
Сделайте соус. В блендере измельчите зелень петрушки, добавьте соль, итальянские травы и оливковое масло. Дайте кусочкам багета постоять после духовки 5 минут и полейте их соусом.
Before serving, decorate the baguette with vegetables with parsley leaves.
Перед подачей украсьте багет с овощами листочками петрушки.