Peel the onions and cut into small cubes. Wash the carrots, peel and grate on a coarse grater to form sticks. Processed cheese and hard cheese are also grated separately. Wash the cherry tomatoes. To serve, wash the cucumber and tomato and cut into slices. Preheat the oven to 180 degrees in advance.
Репчатый лук очистите от шелухи и нарежьте небольшими кубиками. Морковь промойте, очистите и натрите на крупной терке, чтобы получилась соломка. Плавленый сырок и твердый сыр также пропустите через терку по отдельности. Помойте помидоры черри. Огурец и помидор для подачи помойте и нарежьте ломтиками. Заранее разогрейте духовку до 180 градусов.
Fry the filling. Heat a frying pan with sunflower oil. Place minced meat, onions and carrots on it. Add salt and fry the mixture over medium heat until the minced meat is cooked, stirring occasionally. Then transfer the ingredients into a bowl, let them cool slightly, then add the melted cheese to them and stir.
Обжарьте начинку. Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом. Выложите на нее мясной фарш, лук и морковь. Посолите и обжаривайте смесь на среднем огне до готовности фарша, помешивая. Затем переложите ингредиенты в миску, дайте им немного остыть, после чего добавьте к ним плавленый сыр и перемешайте.
Prepare a baguette with minced meat. Cut the baguette lengthwise into two parts, remove the pulp and brush the inside with ketchup. Fill each half of the baguette with the prepared filling. Place the cherry tomatoes lengthwise on the filling, pressing them slightly into the minced meat. Then transfer the baguette halves into a baking dish, sprinkle them with hard grated cheese and place in the oven for 10 minutes.
Приготовьте багет с мясным фаршем. Багет разрежьте вдоль на две части, удалите мякоть и смажьте внутреннюю часть кетчупом. Каждую половинку багета наполните готовой начинкой. Помидоры черри разложите вдоль на начинке, немного вдавливая их в фарш. Затем переложите половинки багета в форму для запекания, посыпьте их твердым тертым сыром и поставьте в духовку на 10 минут.
Cut the finished baguette with minced meat into equal pieces and serve as a main dish along with light vegetable slices.
Готовый багет с мясным фаршем разрежьте на равные кусочки и подавайте в качестве основного блюда вместе с легкой овощной нарезкой.