Measure out the required amount of food. Dissolve gelatin in boiled water and leave for 1 hour to swell. Prepare the ice cream bowls. Grate chocolate to serve.
Отмерьте необходимое количество продуктов. Желатин разведите в кипяченой воде и оставьте на 1 час для набухания. Приготовьте креманки. Натрите шоколад для подачи.
Prepare the gelatin base. Heat the swollen gelatin in a water bath until dissolved, cool. Add sour cream and stir. Pour in honey and stir again.
Приготовьте желатиновую основу. Разбухший желатин подогрейте на водяной бане до растворения, остудите. Добавьте сметану и перемешайте. Влейте мед и снова перемешайте.
Prepare the layers. Divide the gelatin-sour cream mixture into two parts. Pour cocoa powder into one of them, portionwise, mix well.
Подготовьте слои. Разделите желатиново-сметанную смесь на две части. В одну из них порционно всыпьте порошок какао, хорошо перемешайте.
Form a “marble” jelly. In prepared bowls, add 1 tbsp. Add mixtures alternately. Fill the bowls to the required volume. Place the jelly bowls in the refrigerator to harden for 1-2 hours.
Сформируйте «мраморное» желе. В подготовленные креманки по 1 ст.л. попеременно вливайте смеси. Наполните креманки до необходимого объема. Креманки с желе поставьте для застывания в холодильник на 1-2 часа.
Serve sugar-free Marble jelly with coffee and marshmallows.
Желе без сахара «Мраморное» подавайте к кофе с маршмеллоу.