Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Pour gelatin with cold boiled water, leave for 40-60 minutes until it swells. To serve, wash the raspberries and dry them on paper towels. Prepare the ice cream bowls.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Желатин залейте холодной кипяченой водой, оставьте на 40-60 минут до набухания. Малину для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Приготовьте креманки.
Prepare the gelatin base. Pour the swollen gelatin into the saucepan, turn on the heat to medium power and heat until completely dissolved. Do not bring to a boil.
Приготовьте желатиновую основу. Разбухший желатин влейте в сотейник, включите огонь средней мощности и нагрейте до полного растворения. До кипения не доводите.
Make sugar syrup. Combine sugar with 2 tbsp. l. water. Place the saucepan on the fire, heat until thick, then let the syrup cool.
Сделайте сахарный сироп. Сахар соедините с 2 ст. л. воды. Поставьте кастрюльку на огонь, подогрейте до густого состояния, затем дайте сиропу остыть.
Step 3. Make sour cream jelly. Add sour cream and vanilla sugar to the cooled syrup. Stir. Then pour in the gelatin, stir thoroughly and pour into bowls. Place in the refrigerator for at least 5 hours.
Шаг 3. Сделайте сметанное желе. В остывший сироп добавьте сметану и ванильный сахар. Перемешайте. Затем влейте желатин, тщательно размешайте и разлейте по креманкам. Отправьте в холодильник минимум на 5 часов.
Before serving, place a few fresh raspberries in each bowl of sour cream jelly.
В каждую креманку со сметанным желе перед подачей положите несколько ягод свежей малины.