Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Sift the flour through a sieve. Dilute milk with water and heat. Prepare cling film and parchment paper.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Муку просейте через сито. Молоко разведите водой, подогрейте. Приготовьте пищевую пленку, пергаментную бумагу.
Knead the dough. Pour flour into a deep bowl, mix it with sugar, yeast and salt. Add milk and water in portions, stirring constantly. Then pour in the oil and knead into a soft dough. Cover the container with cling film and cover with a towel. Leave in a draft-free room for 60 minutes to allow the dough to rise.
Замесите тесто. В глубокую миску всыпьте муку, смешайте ее с сахаром, дрожжами и солью. Порционно введите молоко с водой, постоянно перемешивайте продукты. Затем влейте масло, замесите мягкое тесто. Емкость затяните пищевой пленкой, накройте полотенцем. Оставьте в помещении без сквозняков на 60 минут для поднятия теста.
While the dough is rising, make the topping. Combine butter with sugar, beat, add eggs, mix. Add flour and baking powder in portions. Knead the elastic dough, roll out into a sausage, divide into 12 pieces of the same size. Form each into a ball and place in the refrigerator.
Пока тесто подходит, займитесь топингом. Масло соедините с сахаром, взбейте, добавьте яйца, перемешайте. Порционно введите муку и разрыхлитель. Замесите упругое тесто, раскатайте колбаской, разделите на 12 кусочков одинакового размера. Слепите из каждого шарик, отправьте в холодильник.
Form buns and bake them. Make 12 balls from the yeast dough. Roll out the topping pieces into circles and place yeast balls on top. Bring the edges of the topping together and pinch, leaving a small opening at the top. Make a grid over the surface of the workpiece, roll the buns in sugar. Place the pieces on parchment paper and place in the oven, preheated to 180 degrees, for 40 minutes.
Сформируйте булочки и выпеките их. Из дрожжевого теста сделайте 12 шариков. Кусочки топинга раскатайте кружочками, сверху выложите дрожжевые шарики. Соедините края топинга и защипните, оставив сверху небольшое отверстие. По поверхности заготовки сделайте сетку, обваляйте булочки в сахаре. Разложите заготовки на пергаментной бумаге и поставьте в духовку, предварительно разогретую до 180 градусов, на 40 минут.
Melon buns can be served hot or cold.
Дынные булочки можно подавать как горячими, так и холодными.