Prepare the necessary products. Peel the vegetables, cut the zucchini into cubes, grate the carrots on a medium grater. Open the package of tofu and cut into cubes. Break the nori into small pieces.
Приготовьте необходимые продукты. Овощи очистите, кабачок нарежьте кубиками, морковь натрите на средней терке. Откройте упаковку с тофу, нарежьте кубиками. Нори разломайте на маленькие кусочки.
Prepare the vegetables. Place the zucchini and carrots in a saucepan, pour in vegetable oil, turn on low heat and fry until golden for 5-7 minutes.
Приготовьте овощи. Кабачок и морковь положите в кастрюлю, налейте растительное масло, включите слабый огонь и обжарьте до золотистости в течение 5-7 минут.
Add nori and tofu. Pour water into a saucepan with vegetables, add miso paste, nori and tofu. Season with salt and pepper and bring to a boil.
Добавьте нори и тофу. В кастрюлю с овощами налейте воду, добавьте пасту мисо, нори и тофу. Приправьте солью и перцем, доведите до кипения.
Finish cooking the soup. After the liquid boils, pour soy sauce into the pan and cook for 5 minutes.
Завершите приготовление супа. После закипания жидкости влейте в кастрюлю соевый соус, варите в течение 5 минут.
Pour the nori seaweed soup into deep bowls and serve hot.
Суп с водорослями нори разлейте по глубоким пиалам, подавайте горячим.