Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Peel the tangerines, divide into slices, and remove the seeds if necessary. Prepare a baking dish, grease it with butter and lightly sprinkle with flour. Turn the oven on 180 degrees.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Мандарины почистите, разделите на дольки, при необходимости извлеките косточки. Приготовьте форму для выпечки, смажьте ее маслом и слегка присыпьте мукой. Включите духовку на 180 градусов.
Make the jellied dough. Break the eggs into a bowl, add sugar, beat until white for about 3-5 minutes. Then add baking soda and flour. Add in portions, stirring constantly until the mixture is homogeneous.
Сделайте заливное тесто. Яйца разбейте в миску, всыпьте сахар, взбивайте до побеления около 3-5 минут. Затем введите соду с мукой. Всыпайте порциями, постоянно перемешивая, чтобы смесь получилась однородной.
Form a charlotte. Place tangerine slices into the dough, stir until they are evenly distributed. Then pour into a greased mold and smooth out. Bake in the oven for 30-40 minutes. Then remove the charlotte from the oven and cool slightly.
Сформируйте шарлотку. В тесто выложите мандариновые дольки, перемешайте, чтобы они равномерно распределились. Затем вылейте в форму, смазанную маслом, разровняйте. Выпекайте в духовке 30-40 минут. Затем достаньте шарлотку из духовки и немного остудите.
Sprinkle the charlotte with tangerines with powdered sugar before serving.
Шарлотку с мандаринами перед подачей посыпьте сахарной пудрой.