Wash and peel the tangerines, divide into slices. Prepare wide, beautiful glasses for serving.
Мандарины помойте и почистите, разделите на дольки. Подготовьте широкие красивые бокалы для подачи.
Boil the syrup. Place the water and sugar on the fire and wait until it boils, cook over medium heat for 5 minutes. Add cinnamon and star anise, leave on low heat for 10 minutes.
Сварите сироп. Воду с сахаром поставьте на огонь и дождитесь кипения, варите на среднем огне 5 минут. Добавьте корицу и бадьян, оставьте на медленном огне на 10 минут.
Bring the dish to readiness. Remove syrup from heat. Add tangerines to hot syrup. Leave to soak in syrup for 4 hours, stirring occasionally.
Доведите блюдо до готовности. Снимите сироп с огня. Добавьте в горячий сироп мандарины. Оставьте на 4 часа пропитываться сиропом, периодически помешивая.
Dip the rim of each glass into syrup, then into sugar. Serve tangerines in spiced syrup in beautiful wide glasses with a sugar rim.
Каждый бокал окуните кромкой в сироп, затем в сахар. Подавайте мандарины в пряном сиропе в красивых широких бокалах с сахарной кромкой.