Wash and peel the tangerines, place them in a pan of water, leaving two for decoration. Wait until the water starts to boil, then cook them for another 3 minutes. Remove the tangerines from the heat and leave to cool. Wash the chicken eggs. Melt the butter on the stove or in the microwave. To prepare, take a blender, a baking dish and a small saucepan. Line the pan with parchment paper.
Помойте и очистите мандарины, положите их в кастрюлю с водой, оставив два для украшения. Дождитесь, когда вода начнет закипать, после чего варите их еще 3 минуты. Снимите мандарины с огня и оставьте остывать. Помойте куриные яйца. Сливочное масло растопите на плите или в микроволновой печи. Для приготовления возьмите блендер, форму для выпечки и небольшой сотейник. Застелите форму пергаментной бумагой.
Make the dough. Place the prepared tangerines in a blender bowl and blend until smooth. Whisk the eggs and 1.3 cups of sugar, add wheat and corn flour, melted butter and baking powder. Whisk again.
Сделайте тесто. Подготовленные мандарины переложите в чашу блендера и перебейте их до однородности. Венчиком взбейте яйца и 1,3 стакана сахара, добавьте к ним пшеничную и кукурузную муку, растопленное сливочное масло и разрыхлитель. Снова взбейте.
Bake a tangerine cake. Turn on the oven to preheat to 180 degrees. Mix the tangerine mass with the dough, mix thoroughly. After this, pour the mixture into a baking dish and bake the cake until done, about 40 minutes.
Испеките мандариновый кекс. Включите духовку разогреваться до 180 градусов. Смешайте мандариновую массу с тестом, тщательно перемешайте. После этого перелейте массу в форму для выпечки и поставьте кекс выпекаться до готовности около 40 минут.
Prepare the syrup. In a saucepan, mix water and 3 tbsp. l. Sahara. Boil the syrup until ready. Then cut the set aside two tangerines into slices, put them in the prepared syrup, boil them for another 2 minutes, then remove the saucepan from the heat and leave the contents to cool.
Приготовьте сироп. В сотейнике перемешайте воду и 3 ст. л. сахара. Варите сироп до готовности. Затем нарежьте кружочками отложенные два мандарина, положите их в готовый сироп, проварите их еще 2 минуты, после чего снимите сотейник с огня и оставьте содержимое остывать.
Decorate the finished cake with tangerines in syrup and powdered sugar, then serve it to the table.
Готовый кекс украсьте мандаринами в сиропе и сахарной пудрой, после чего подавайте его к столу.